Korzika Holidays
1000 Út Utazási Iroda
Engedély szám: U-01681-2015

Cím: 1054 Budapest Kálmán Imre u. 14
Telefon: 36-1-301-4998, 99
E-mail: korzikaholidays@1000ut.hu

Facebook
Hírlevél

Rólunk  

 

 Tisztelt Látogató!

Zsila Sándor vagyok, és 1993-ban jártam először egy szigeten, amelyről akkor csak azt tudtam, a neve KORZIKA.

Azt az érzést, amikor először megpillantottam Korzika sziluettjét, amikor végigautóztam a Scala di Santa Regina közel 20 km-es kanyargós útjain, vagy a máig mindig új és új arcát mutató Les Calanches sziklavilágán – talán soha nem felejtem el. Akkor nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen erős vonzalom, és hogy ebből az utazásból egy örök szerelem marad.
Így amikor 1994-ben önálló iroda alapításába kezdtem, nem is volt kérdés, hogy mi más is lehetne az iroda neve, mint Korzika.

 A Korzika Holidays által szervezett utazások az elmúlt 21 évben ismertté váltak a szakmában, a magyar utazók körében. A Korzika Holidays-t mindig a széles szállás kínálat jellemezte, tevékenységében mindig is kiemelt hangsúlyt kapott az egyéni utazók szállás ajánlatainak összeállítása Korzika, Szardínia,Franciaország, Toszkána tekintetében.

A „korzikaholidays” 21 éves múlttal a háta mögött, 2016-ban az 1000 Út Utazási Iroda céghálózatán belül alakult újjá.

Az elkövetkező években az egyéni szállás foglalásaink mellett kiemelt hangsúlyt kap a szervezett kulturális körutazások szervezése. Kínálatunkban továbbra is megtalálhatók lesznek az évek óta sikerrel szereplő, több verzióban szereplő Korzikai üdülések, valamint kiemelt slágertermékünk a Korzika – Szardínia, Szardínia - Korzika körutazásaink és a Toszkána – Cinque Terre utazásaink.
Tekintettel Korzika – Szardínia elhivatottságunkra, továbbra is jelentősek a Corsica –Sardínia Ferries kompjegy foglalásaink, amellyel talán vezető szerepet töltünk be a magyar piacon.

A „korzikaholidays”1000 Út Utazási Iroda egyik kiemelt ajánlata az elkövetkező időben a Bor és Gasztronómiai utazások szervezése lesz, amelyet az elmúlt 3-4 évben már sikerrel bevezettünk a magyar utazási piacra. E tevékenységünk folytatására kiemelt figyelmet fordítunk.
Utazási kínálatunkban megtalálható a világ egyik leghíresebb bor régiója Bordeaux, ezen belül Marqaux, Saint Emilion és Souternes, valamint Toszkána három híres régiója,Montepulciano, Montelcino és a Chianti. Idén első alkalommal mutatjuk be a Rhone vidékét, középpontban a híres Chateauneuf-du-Pape pincészetekkel.

Régi-új újdonságként kiemelnénk Franciaország tengerentúli területére szervezett kiscsoportos utazásainkat, aminek  a magyar kínálatban nincs igazán párja.A kiscsoportos útjaink során megismerkedhetnek Reunion vadregényes tájaival, túrázhatnak egyet a világ egyik legaktívabb vulkánja, a Fournaise kráterében, és fürödhetnek egyet velünk a Karib tenger szebbnél szebb öbleiben Gaudeloupe szigetén.

 Az 1000 Út Kft cégcsoporton belül Önök kedvükre választhatnak az 1000 Út Travel gazdag kínálatából, amely elsősorban Oroszország, a kaukázusi és a baltikumi városlátogatások, körutazások szervezésében vált ismertté, de szervezésükben ma már eljuthatnak mind az öt földrészre, és atomjégtörővel még az Antarktiszra is.

 A”korzikaholidays”1000 Út Travel Kft számára fontos, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon,és szakértelemmel szolgálja ki.
Széles választékunk, versenyképes áraink reméljük vonzóak az Önök számára is, és hamarosan találkozunk valamelyik utunkon.

Zsila Sándor

1000 Út Utazási Iroda
H-1067Budapest Teréz krt. 33
Tel:36-1-301-4998
E.mail: korzikaholidays@1000ut.hu

Elrejt