Tisztelt Utasaink!

 

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a Korzika Holidays Utazási Iroda 2015.09.12.-től nem tudja folytatni a nemzetközi utazásszervező tevékenységét.

A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal 2015.09.11.-én, a 900371647 számú határozata alapján visszavonta, és hivatalból törölte a Korzika Holidays Utazási Irodát.

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy akik egyéni utazással még Szardínia illetve Korzika szigetén pihennek, minden szállás-és kompköltségük rendezve van, hazautazásuk teljes mértékben biztosított.

Jelenleg egy 33 fős csoportunk tartózkodik Szardínia–Korzika szigetén, a csoport utazása teljes mértékben ki van fizetve, a program a leírtak szerint zajlik. Kint kellemes az idő, és a hírek szerint a csoport nagyon jól érzi magát.

 

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a Korzika Holidays felelősség biztosítója a QBE Insurance (Europe) Limited Magyarország Fióktelepe.

Az esetleges kárigényekkel a QBE biztosító Ügyfélszolgálatát kell megkeresni.

Cím: H-1143 Budapest Stefánia u. 51

Tel: 36-1-460-1400

E.mail: info@qbeatlasz.hu

 

Búcsú

 

Kedves Utasaink!

 

Köszönjük szépen, hogy utoljára ellátogattak a Korzika Holidays Utazási Iroda honlapjára.

Utoljára, mert 2015.09.12.-én az iroda 21 évi működés után beszüntette tevékenységét.

Nagyon szép 21 év volt. Voltak sikereink és voltak kudarcaink.

Büszkék vagyunk arra, hogy Korzikát 1994-ben igazán mi vezettük be a magyar piacra, mi szerettettük meg a magyar utazókkal ezt a csodálatos szigetet, mint ahogy a görögök nevezték: a Szépségszigetét.

Büszkék vagyunk arra is, hogy az elmúlt 21 év során több tízezer ember bízott meg minket utazásának megszervezésével, lebonyolításával és így szerezhettünk utasainknak kellemes napokat, heteket, felejthetetlen élményeket.

 

Itt kell elmondanunk, hogy az elmúlt 3-4 évben az utazási szokások nagyon megváltoztak. Egy szűkülő piac és csökkenő kereslet között kellett dolgoznunk. Az interneten elérhető információk megkönnyítették az egyéni utazásszervezést, és egyre kevesebben kerestek meg bennünket. A nagy internetes szálláshirdetési- és foglalási rendszerekkel egy ilyen kis cég nem tudja, nem tudta felvenni a versenyt.

De sajnos az is igaz, hogy nem segítették fennmaradásunkat azok az érdeklődők, utastársak sem, akik ugyan megkerestek minket, majd tudásunkat, tapasztalatainkat, helyismeretünket, időnként fel és kihasználva szervezték meg egyénileg utazásaikat, majd az online foglalási rendszeren keresztül intézték utána foglalásaikat.

Sajnos e tendencia ellen nem tudtunk mit tenni, az idők változását tudomásul kellett vennünk. 

 

Még egyszer köszönjük Mindenkinek a bizalmat, amit az elmúlt 21 évben kaptunk Önöktől!

 

Zsila Sándor
Korzika Holidays ügyvezető